Blog

Διαδικασία παραγωγής Jack Links Beef Jerky

  |   Blog

 

 

 

 

 

Δείτε παρακάτω τα 4 βήματα προετοιμασίας των αγαπημένων μας Jack Link’s Beef Jerky πριν συσκευαστούν.

 

 

 

 

 

 

1. Το πάθος μας για το κρέας

Για την παραγωγή του Beef Jerky χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας επιλεγμένο μέρος βοδινού κρέατος, σε λεπτοκομμένες φέτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Παραδοσιακά καρυκεύματα

Ακολουθώντας την παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή, μαρινάρουμε και καρυκεύουμε το κρέας με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και ένα διακριτικό μείγμα βοτάνων, τα οποία χαρίζουν στο Jack Link’s Beef Jerky την τόσο υπέροχη γεύση του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ωρίμανση

Τα νόστιμα, χορταστικά σνακ βοδινού κρέατος καπνίζονται και αποξηραίνονται με αργή διαδικασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Beef Jerky

Λεπτές λαχταριστές λωρίδες μοσχαρίσιου κρέατος υψηλής ποιότητας,

συνδυάζονται με μυστικές οικογενειακές συνταγές των Jack Links,

επιλεγμένα καρυκεύματα και λίγο καπνό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα;

Απολαυστικά σνακ κρέατος, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, με λιγότερες από 100 θερμίδες ανά μερίδα.